Ekokampaamopalvelut

Tämä sivu on työn alla....

Olen käynyt tässä koronan jyllätessä kasvivärikoulutksen KEUDA:ssa Tuusulan toimipisteessä. Näin ollen liikkeessäni on nyt mahdollisuus saada myös ekokampaajapalveluita. 


* KASVIVÄRJÄYS:

Käytän pääsääntöisesti Ekopharma Helsinki kasvivärejä sekä Radicon kasvivärejä.

Ekopharman väriseokoitukset sisältävät intialaisten värikasvien lisäksi suomalaisia marjoja sekä hiusyrttejä. Nämä yhdessä hoitavat hiuksia, antavat niille kiiltoa ja luovat kauniin, luonnollisen lopputuloksen. Ekopharma Kasvivärit eivät sisällä mitään synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Ekopharma kasviväri-sarja on kotimaista työtä. 

* SAVIVAALENNUS:

Savivaalennus on ekologinen ja hellävaraisempi vaihtoehto synteettiselle vaalennukselle. Lopputuloksena pehmeä ja luonnollisen vivahteikas hius. Savivaalenus sopii niin kasvivärjätylle kuin synteettisestikin värjätylle hiukselle sekä tietenkin täysin värjäämättömälle hiukselle. Savivaalennus kirkastaa hiusta 2-3 astetta, eli sillä ei saada aikaan voimakkaita vaalennuksia tai värinpoistoja.

* INTIALAINEN PÄÄHIERONTA:

Intialainen päähieronta on osa intialaista Ayrveda-perinnettä, jossa käytetään erikoistekniikoita vaihdellen kevyistä naputuksista ja sivelyistä napakoihin hierontaotteisiin. Vaihtelut aktivoivat sekä aivojen oikeaa että vasenta puoliskoa. Hoito sisältää myös hartiaseudeun kevyen hieronnan.

Länsimaisen version päähieronnasta kehitti intialainen osteopaatti ja hieronta-terapeutti Narenda Mehta. Hän toi sen Eurooppaan 1981 ja Suomessa intialaisen päähieronnan koulutus on aloitettu 1999.

Hoito tehdään vaatteet päällä tuolilla istuen. Hoidettavalla on hyvä olla pitkähihainen paita, puhtaat hiukset. 

Olen käynyt Intialaisen päähieronnan koulutuksen keväällä 2008 Energiakeskus Indigossa Espoossa.