Yhteystiedot

Varaa hetki hemmotteluun

KORONATIEDOITE:

Tavoitat minut arkisin puhelimitse, vaikken paikanpäällä olisikaan.  

ma-pe klo. 9-17.       P. 045-614 1234

Nettiajanvarauksessa ei ole näkyvillä kaikki vapaana olevat ajat. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, otathan yhteyttä puhelimitse.

Tulethan paikalle terveenä ja oireettomana. Käsienpesu ja käsidesin käyttö mahdollista niin tullessa kuin lähtiessäkin. Liikkeessä on tehostettu siivoamista. Jokaisen asiakkaan jäljiltä desinfioin asiakaspaikan, leikkauskoneet, pesupaikan yms. Teen liikkeessä yksin töitä.                                                                      KÄYTÄN SUOJAMASKIA, KÄYTÄTHÄN SINÄKIN.

TERVETULOA!             

- Minna

Yksilölliset ja asiakkaan toiveita kunnioittaen tehdyt kampaamo- ja parturipalvelut, sekä nyt myös EKOKAMPAAMOPALVELUT mukavan leppoisassa ja rauhallisessa ilmapiirissä kaupungin keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. 

PYSÄKÖINTI: Kauppakeskus Oprissa ilmainen paikoitus kiekolla 2h, Kauppakeskus Armadan katolla runsaasti pysäköintipaikkoja, ensimmäiset 2h ilmainen. 

BUSSIPYSÄKIT muutaman askeleen päässä :) 

AJANVARAUKSET JA PERUUTUKSET:
Erikois- ja kokopään raidoituksiin, värinpoisoihin, kampauksiin, pidennyksiin ja tuuhennuksiin ajanvaraus vain puhelimitse tai paikanpäällä.

Huomioithan, että perumatta jätetystä varauksesta (perutus 24h ennen) joudun veloittamaan 75% varatun palvelun hinnasta. Peruthan aikasi mahdollisimman ajoissa verkossa tai soittamalla, näin varaus tulee avoimeksi nopeimmin ja mahdollisuus saada tilalle toinen asiakas paranee. Viestit eivät välttämättä tavoita minua ajoissa.

Osoite
Kauppakatu 33, 53100 Lappeenranta       

Käynti rappukäytävään kävelykatu Oleksilta, ravintola Suzanin ja kultasepänliike Sunisen välistä (2. kerros)

Puhelin
045 6141234 

Verkkoajanvaraus: 

Klikkaa alla olevaa painiketta siirtyäksesi ajanvaraukseen tai valitse sivuvalikosta, kohdasta AJANVARAUS

Varaa hetki hemmotteluun...